www.mands.hu Advertisement
Nyitólap arrow M&S-ről arrow Szolgáltatások arrow Portál és dinamikus tartalomszerkesztő rendszer
Ma 2024. április 20. szombat, Konrád, Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
 
 
Portál és dinamikus tartalomszerkesztő rendszer PDF Nyomtatás E-mail
Általános célú szabványos portál infrastruktúra kialakítása, az igények szerinti testre szabása. Dinamikus tartalomkezelés kialakítása.

Ma már a legtöbb szervezet vállalkozás arculatához hozzátartozik a Világhálón való megjelenés. Több vállalkozás üzleti tevékenységet is végez, illetve a legtöbb szervezet nyújt valamilyen szolgáltatást a Világhálón keresztül. Az egységes megjelenést a ma már szabványos portál technológia biztosítja. Több üzleti alkalmazás felhasználói felület szintű integrációjának valósítása gyakran költséges és időigényes feladat a hagyományos rendszerek használatával. Ma már igény, hogy távolról nem hagyományos felületen keresztül is elérjék a felhasználók az alkalmazásokat.

Alkalmazás funkcionális leírása

A portál felhasználóinak dinamikus, testre szabott felületet biztosíthatunk. A portál alapú megoldás könnyű elérhetősége növeli a termelékenységet. Megnöveli az ügyfelek elégedettségét a testre szabható felület, hiszen mindenkinek egyedi igényei szerinti képet nyújt. Az alkalmazások könnyen beintegrálhatók a portál alá, ehhez megfelelő fejlesztési eszközök állnak rendelkezésre. Kapcsolódási szolgáltatások által a meglévő nagyvállalati rendszerek, illetve adatbázisok információi elérhetők egyedi szaktudás nélkül is. A portálban kialakított felület több eszközön keresztül is megtekinthető, mint például asztali PC, laptop, mobil telefon vagy akár hagyományos telefon hangvezérlésen keresztül. Levelezés, naptár, dokumentum-kezelés eleve rendelkezésre állnak. Portálon keresztüli egyszeri belépés a rajta keresztül elérhető rendszerekhez beépített módon biztosított. A rendszer kiterjeszthető felhasználói azonosítással, teljes körű jelszó-kezeléssel.
 Az alkalmazás előnyei

A megoldás általános portál motorja biztosítja a hosszú távú használhatóságot, különböző felhasználási célok, igények esetén is. Nagyban csökkenti a költségeket az egyszerű fejlesztés, a meglévő alkalmazások gyors integrálhatósága. Az ügyfél-elégedettségen keresztül növelhető a cég üzleti tevékenységéből származó megtérülés.
 
< Előző   Következő >
 
Top! Top!