www.mands.hu Advertisement
Nyitólap arrow M&S-ről arrow Cégtörténet
Ma 2024. április 24. csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.
 
 
Cégtörténet PDF Nyomtatás E-mail
Cégünk 1988. áprilisában, a Társasági törvény hatálybalépésével egy időben, az elsők között alakult. Az alapító magánszemélyek nevének kezdőbetűi után kapta a cég az M&S Kft. nevet. Táraságunk tulajdonosaijelenleg is magyar magánszemélyek.

Kezdetben számítástechnikai nagykereskedéssel foglalkoztunk. Két év múlva a piaci igényeknek megfelelően tevékenységünket számítógépes adathálózati tervezéssel, építéssel, valamint számítástechnikai rendszerek szoftverhálózatának telepítésével, rendszerfelügyeletével bővítettük. Büszkék vagyunk arra, hogy az országban először építettünk lokális hálózatot (Arc-netet) a Magyar Nemzeti Bank számára. A ’90-es évektől gazdasági társaságok számára értékesítettünk hardver és szoftver termékeket, valamint kapcsolódó szolgáltatásokat.
Napjainkra – megfelelve a speciális, egyedi képzettséget megkövetelő igényeknek – sokoldalú partneri kapcsolatokat építettünk ki a közigazgatási informatika számos területén. Szolgáltatásaink színvonalának emelése érdekében gyümölcsöző és több szálon futó szakmai-üzleti kapcsolatot alakítottunk ki több vezető multinacionális információtechnológiai társasággal. Minősített partnerei vagyunk az IBM és a Fujitsu-Siemens számítástechnikai világcégeknek, amely kapcsolatok meghatározók cégünk szakmai és üzleti tevékenységében. Az ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszer bevezetésével erősítjük meg partnereinket a minőség iránti elkötelezettségünkről.
Ügyfeleink bizalmának köszönhetően cégünk árbevétele az utóbbi években meghaladta az 1 Milliárd Ft-ot. Kiváló gazdálkodásunknak és jelentős törzstőke emelésünknek köszönhetően megbízható, stabil háttérrel rendelkezünk, így nagyobb beruházások finanszírozását és kivitelezését is vállaljuk.

 
 
Top! Top!