www.mands.hu Advertisement
Nyitólap arrow M&S-ről arrow Minőségbiztosítás
Ma 2024. április 26. péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
 
 
Minőségbiztosítás PDF Nyomtatás E-mail

               Az M&S Kft. tulajdonosainak és vezetőinek meggyőződése, hogy a Társaság hosszú távú, eredményes működésének legfontosabb feltétele az Ügyfelek megelégedettsége. Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert vezettünk be, ugyanakkor megfogalmaztuk a Társaság minőségpolitikai jelmondatát:


"A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGE AZ ÜGYFELEK MEGELÉGEDETTSÉGÉNEK BIZTOSÍTÉKA!"


Ez a Társaság minden tulajdonosa, vezetője és munkatársa számára egyaránt azt jelenti, hogy az informatikai eszközök kereskedelme, karbantartása és javítása, valamint azok üzemeltetése, és az ezekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink teljesítése során szakmailag magas szinten, körültekintően, lelkiismeretesen, a vonatkozó előírásoknak és szakmai irányelveknek mindenben megfelelően, legjobb tudásunk szerint, tisztességesen és becsületesen járunk el. Céljainkhoz tartozik, hogy szolgáltatásainkat gyorsan, pontosan és rugalmasan teljesítsük.

Elkötelezettek vagyunk a szakmailag igényes munkavégzés mellett, illetve a minőségirányítási rendszer hatásosságának folyamatos növelése, és a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése mellett. Ennek érdekében mérhető minőségcélokat tűzünk ki, ezek mérését rendszeresen elvégezzük, ezáltal igazolva az Ügyfelek megelégedettségének és a minőségirányítási rendszer hatásosságának folyamatos javulását.

Tevékenységünk során maximálisan figyelembe vesszük az Ügyfelek igényeit és elvárásait, de a saját magunkkal szemben támasztott minőségi követelményekből nem engedünk.

A Társaság a jövőben is szeretné szolgáltatási színvonalát emelni, munkatársai minőségszemléletét továbbfejleszteni. Arra törekszünk, hogy a teljesített munkához minden esetben emelt fővel és büszkén adhassuk nevünket

 

Borzák Anita

 
 
Top! Top!