www.mands.hu Advertisement
Nyitólap arrow Üzletágak arrow Kormányzati
Ma 2020. július 06. hétf., Csaba napja van. Holnap Appolónia napja lesz.
 
 
Kormányzati üzletág PDF Nyomtatás E-mail

Üzletágunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó szervezetek, mint az önkormányzatok, az önkormányzati intézmények, a regionális szervezetek, a költségvetési szervek, a köztestületek, a támogatásban részesített, közpénzből finanszírozott szervezetek, valamint a közszolgálati szervezetek beszerzési igényeit minél szélesebb körben igyekezzünk kiszolgálni. Az elmúlt években egyre több intézmény tisztelt meg bennünket bizalmával, és így elismert minőségi beszállítójukká váltunk.

Tevékenységünk kiterjed egyrészt a hirdetményekben közzétett pályázatok útján elnyerhető, másrészt a központosított közbeszerzésben történő hardver- és szoftverelemek szállítására, valamint a kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére. Minőségi munkánkra garanciát jelentenek jól képzett műszaki és kereskedelmi szakembereink, és az ő speciális tanfolyamokon szerzett ismereteinek alkalmazása, valamint a nemzetközi gyártókkal fenntartott napi kapcsolatunk.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit alaposan megismerjük és megértsük, hogy közösen átgondolva válasszuk ki számukra a megfelelő megoldást és így biztosítsuk a legmagasabb szintű támogatást.

 
 
Top! Top!