www.mands.hu Advertisement
Nyitólap arrow Üzletágak arrow Kormányzati
Ma 2024. április 19. péntek, Emma napja van. Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
 
 
Kormányzati üzletág PDF Nyomtatás E-mail

Üzletágunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó szervezetek, mint központi közigazgatásba tartozó szervezetek, az önkormányzatok, az önkormányzati intézmények, a regionális szervezetek, a költségvetési szervek, a köztestületek, a támogatásban részesített, közpénzből finanszírozott szervezetek, valamint a közszolgálati szervezetek beszerzési igényeit minél szélesebb körben igyekezzünk kiszolgálni. Az elmúlt években egyre több intézmény tisztelt meg bennünket bizalmával, és így elismert minőségi beszállítójukká váltunk.

Tevékenységünk kiterjed egyrészt közbeszerzési eljárások útján elnyerhető, másrészt a központosított közbeszerzésben történő hardver- és szoftverelemek szállítására, valamint a kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére. Minőségi munkánkra garanciát jelentenek jól képzett műszaki és kereskedelmi szakembereink, és az ő speciális tanfolyamokon szerzett ismereteinek alkalmazása, valamint a nemzetközi gyártókkal fenntartott napi kapcsolatunk.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit alaposan megismerjük és megértsük, hogy közösen átgondolva válasszuk ki számukra a megfelelő megoldást és így biztosítsuk a legmagasabb szintű támogatást.

 
 
Top! Top!