www.mands.hu Advertisement
Nyitólap arrow M&S-ről arrow Szolgáltatások arrow Elektronikus archiváló megoldás
Ma 2024. április 26. péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
 
 
Elektronikus archiváló megoldás PDF Nyomtatás E-mail
Robosztus, több médiatípust is kezelni képes tartalomkezelő megoldás.

Számos szervezetnél nagy mennyiségű dokumentum keletkezik, amely archiválása törvényi előírás, vagy belső szabályozás miatt szükséges. A papír alapú dokumentációt olyan raktárban tárolják, melynek kapacitása kimerülő félben van, vagy sok pénzért kell bérelni. Sok szervezetnél nem megoldott az archivált adatok biztonságos tárolása, illetve a papíron vagy más hagyományos típusban tárolt adatok elérése heteket vesz igénybe, ami nagyban csökkenti az ügyfél elégedettségét.

Alkalmazás funkcionális leírása

A megoldás dokumentumkezelési és általános háttér-rendszer funkciók megvalósítására hivatott. Képes kezelni teljesen tetszőleges elektronikus állományt, valamint papír alapú dokumentumok feldolgozására alkalmas. A tárolt állományokkal kapcsolatosan olyan dokumentumkezelési funkciók érhetők el, mint például a szöveges és grafikus megjegyzések, kiegészítések hozzáfűzése, verziókezelés, párhuzamos módosítás elleni védelem, kapcsolódó munkafolyamatok kezelése, stb. A rendszer minden állományt hierarchikus tároló-kezeléssel tárol, ennek megfelelően minden állományt az üzleti értékének megfelelő tárolási szinten helyez el. Képes támogatni a dokumentumok előállításhoz szükséges funkciókat is többféle megoldással. Egyszerűbb funkciók esetén az irodai programcsomagok és egyéb alkalmazások által támogatott ODMA szabványon alapuló integrációval lehetővé válik az alkalmazások által előállított állományok közvetlenül rendszerbe történő mentése, illetve onnan történő megnyitása természetesen a megfelelő verziókezelés biztosításával.
Az alkalmazás előnyei

Költséghatékony, hiszen a papíralapú adattárolás helyigényes, és gyakran igen drága. Biztonságos, mivel a papír sajnos nagyon rizikós adathordozó: könnyen sérül, és nem időtálló. Gyors, mert míg papír-alapon hetekbe kerül egy-egy adat kikeresése, ez elektronikusan percek alatt megoldható, így a digitális archiválás jóval gyorsabb megoldás. Hosszú távra szól, hiszen a rendszer már bizonyított, és biztosan elérhető lesz akár tizenöt év múlva is.
 
< Előző   Következő >
 
Top! Top!